A Te véleményed is számít!

Név:

Fénykép feltöltése (javasolt méret: 640x640 pixel):

Vélemény:


Penk-Májer Viktória

Drága Druszám!Imádom a munkád a személyiséged, és mindent amit te képviselsz.Nagyon szeretem benned hogy mindig azon agyalsz hogy juthatsz még előrébb úgy, hogy közben megmaradsz embernek lenni. Minden alkalom ,feltöltödés a lelkemnek is. Csak így tovább!Köszönöm hogy vagy nekem!????

Kovács Enikő

Mindenkinek ajánlom,hogy látogasson el Vikihez! Évek óta járok hozzá és mindig jó hangulattal,vidáman, az élménykezelések után relaxáltan és hidratált, pihe-puha arccal távozom,még akkor is,ha épp egy 24 órás ügyeleten vagyok túl,mint ma is. Köszönöm az élményt!!

Kovács Barbara

Most voltam először Vikinél, szőrtelenítő kezelésen, ami egyáltalán nem volt fájdalmas. Viki nagyon jó szakember és végtelenül kedves, az üzlet tiszta, hangulatos. Csak ajánlani tudom mindenkinek Viki Szépségműhelyét !!!

Anita és Gali

Vikinél garantáltan jól fogod magad érezni! Nagyon jó szakember, és mindemellett nagyon kedves is. Az üzlete jól felszerelt és tiszta. Ha szeretnél egy fájdalom mentes arctisztítást keresd meg! Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Gombos Katalin

Kipróbáltam és mindenkinek csak ajánlani tudom! Arc, váll, dekoltázs és bónusznak kis kéz masszázs! De ami fontos odafigyelés, nyugalom, tisztaság, csak Te vagy a fókuszban…. nincs telefonos csacsogás, nincs várótermi zsivaj!! Biztos, hogy máskor is szívesen a vendéged leszek!!

E. Bábel Brigitta

Ha olyan helyet keresel, ahol használható tanácsokat kapsz a bőrápolással kapcsolatban, ha nem szeretsz szenvedni arctisztítás során, ha szereted, hogy hazai, természetes, e-mentes kozmetikumokkal kényeztetik a bőrödet, ha szeretnél olyan arckezelést, ahol annyira el tudsz lazulni, hogy kissé bebóbiskolsz, javaslom próbáld ki Viki szépségműhelyét!

Molnár Erzsébet

Élménykozmetikát vezetsz, ahol valóban úgy érzem, azt kapom amire szükségem van, amit a bőröm megérdemel. Az első alkalomtól fogva úgy érzem Te vagy a főnyeremény, akihez nem csak valóban - és fájdalommentesen - megszépülni, de ellazulni, örömködni is megyek!

Molnár Erzsébet

Viki olyan kozmetikus, akinek a szakmája a hobbija. Ez minden megnyilvánulásában jelen van. Olyan professzionális élménykozmetikát vezet, amelyben a test és a lélek egyaránt felfrissül, megfiatalodik, megszépül és harmóniába kerül. Az érzékszervek lecsendesítésének, a teljes nyugalom és lelki béke elérésének mestere, melyhez kézügyessége mellé színeket, ízeket, hangokat, illatokat és natúrkozmetikai termékeket társít. Minőségelvűsége magas fokú, melyben valóban, a vendég egyéni igényeinek megfelelő, teljes körű kényeztetésre, szépségének hangsúlyozására fókuszál. Az általa nyújtott szolgáltatások színvonalát, mélységét folyamatosan növeli, amelyre szakmai képzései a garanciák.

Nyárádi Magdolna

Nagyon jól éreztem magam a Lift'Up élménykezelés alatt,teljesen feltöltődtem lelkileg is. Az arcomon is látványos a változás, fiatalabb, ránctalanabb, üde és bársonyos lett. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kezelést!

Gelencsér Ildikó

Drága Viki! A mai napom kicsit feszülten indult de már alig vártam, hogy menjek hozzád. Neked köszönhetően, a fantasztikus kezelés végére teljesen ellazultam és így a nap többi része már teljes nyugalomban telt. Nem mellesleg a bőröm is mindig fantasztikusan puha lesz a kezelések után. Köszönöm!!!!

Muszka Tímea

Korábban az otthoni szőrtelenítésem csupa stressz és szenvedés volt. Eddig nem mertem elmenni senkihez legyantáztatni magam, mert féltem a fájdalomtól. Viki szőrtelenítő kezelésének ideje alatt még időm sem volt félni, egy szempillantás alatt, óvatosan lecsupaszított. A félelmem elszállt, a bőröm 4 hétig sima és bársonyos , az otthoni szőrtelenítéssel megspórolt időmet pedig végre arra használom, amire csak akarom!

Viki Szépségműhelye

Tasi-Császár Viktória
holisztikus szemléletű kozmetikus, üzletvezető
Cím: Szántód, Ady Endre utca 9.
Nyitvatartás: Bejelentkezés alapján
Időpontért hívj fel: 06-20/85-25-591, vagy foglald le a helyed messengeren
( Az élménykezelések alatt le van némítva a telefonom, hogy ne zavarjon a pihenésben, ezért nem mindig tudom azonnal felvenni a hívásodat. de amint tudlak, visszahívlak!)

E-mail: info@vikiszepsegmuhelye.hu

Ingyenes parkolás közvetlenül a Szépségműhely kerítésének V betűje előtt.

Mielőtt bejelentkezel, kérlek, olvasd el Viki Szépségműhelyének útmutatóját!

Hírlevél

Ugye nem akarsz lemaradni a legfrissebb akciókról,újdonságokról,szépségtippekről?
Iratkozz fel hírlevelemre és mindenről tudni fogsz! Az adatvédelmi tájékoztatómat itt láthatod.

Viki szépségműhelyének útmutatója ...

1. Hogyan találsz ide?

Szia, Viki vagyok és a Szépségműhelyem Szántód központtól (Spartól) kb. 500 méterre található Kőröshegy irányában, a Szántódi útról bekanyarodva az Ady Endre utcába, a 9-es házszám alatt. És, hogy még könnyeben megtalálj, a google térképén is fent vagyok és reklámtáblát is tettünk ki :)

2. Hol tudsz parkolni?

Ingyenesen tudsz parkolni közvetlenül Viki Szépségműhelyének kiskapuja előtt! Kérlek,hogy 2 helyből csak 1-et foglalj el és a szomszéd előtt ne parkolj le!
A kapu elektromosan nyílik, így csak én tudlak beengedni. A csengőre kiírtam, hogy melyik gomb csenget be hozzám, kérlek röviden nyomd meg!

3. A megbeszélt időpont előtt mennyivel érdemes megérkezned?

Mivel a Szépségműhelyemben nincs váróterem, így kérlek a megbeszélt időpontod előtt maximum 5 perccel előbb érkezz!

4. Mennyire kell átöltöznöd az élménykezelésekhez?

A cipődet minden esetben kérem szépen, hogy cseréld le az általam kikészített vendégpapucsra, a kabátodat a fogason fogom elhelyezni és az élménykezelés típusától függően kell átöltöznöd a paraván mögött!
Mindig tiszta és frissen vasalt vendégruhát készítek ki neked!

5. Kérhetsz-e kávét vagy teát?

Természetesen! Sőt!
Ez is az „élményszeánszom” egyik kedvenc része, amikor az élménykezelés egy adott pillanatában megkínállak az aktuális hangulatodnak legmegfelelőbb különlegesen finom kávéval vagy teával.

x

6. Időpont foglalása Szépségkezelésre!

Mivel számodra is maximális odafigyelést, törődést és nyugalmat szeretnék biztosítani, csak bejelentkezés alapján dolgozom. Ahhoz, hogy az időpontodat garantálni tudjam, kérlek, ennek érdekében előre foglald le a számodra megfelelő időpontot!
Hívj fel a 06-20/85-25-591-es telefonszámon vagy írj SMS-t vagy Facebook üzenetet!

Mivel a nálam töltött időd a szépülésedről és relaxálásodról szól, a telefonom le van némítva, így sokszor nem tudom felvenni munka közben, nem tudok azonnal válaszolni az üzenetekre, de amint szabad vagyok, keresni foglak!
Hétfőtől-szombatig 8:30-18 óráig szívesen fogadom a bejelentkezésedet! Telefonon vagy Messengeren bármikor kérhetsz időpontot, de azt kérlek vedd figyelembe, hogy ha pl.este 18 órakor írsz, akkor arra csak másnap reggel 8:30 órától fogok tudni válaszolni!

7. Mik az időpont lemondásának feltételei és kérései?

Bármikor megtörténhet, hogy egy előre nem látható okból nem tudsz eljönni a megbeszélt időpontra. Ilyenkor, ha a kezelés időpontját módosítani vagy törölni szeretnéd, azt legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tedd meg kérlek, így nekem is marad annyi időm, hogy ezt az időpontot másnak odaadhassam.
Ha nem jelzel és nem jelensz meg, bánatpénzt számolok fel, mert ez számomra pénzkiesés és nekem is vannak anyagi kötelező kiadásaim.
A kezelés napján való lemondás esetén a bejelentett szolgàltatàs 100%-àt, lemondàs nélkül is a 100%-àt szàmolom fel, amit 48 óràn belül kell megtérîteni személyesen, Viki Szépségműhelyében!

Ha betegnek érzed magad vagy bármilyen vírusos eredetű elváltozás van a bőrödön –pl. herpesz-, egyeztessünk új időpontot! Én is ügyelek arra, hogy Te ne kapj el semmit a Szépségműhelyemben, kérlek Te se kockáztasd az én vagy a többi Vendég egészségét!
Természetesen, ha betegség miatt mondod le az időpontodat, rád nem vonatkozik a pótdíj! Amennyiben valaki 2-szer egymás után, lemondás nélkül nem jelenik meg, annak sajnos nem tudok több időpontot lefoglani.

x

8. Kérlek állítsd át a telefonodat NÉMA üzemmódba!

A Szépségműhelyem az élménykezelések alatt az ellazulásodról, a harmóniád megteremtéséről is szól, így szeretnélek megkérni, hogy a mobiltelefont néma üzemmódba állítsd át. Tapasztalatból mondom, hogy mindig akkor csörren meg, amikor a legmélyebb relaxációs szinten vagy és pillanatok alatt felborítja a szépen felépített egyensúlyt.

9. Kérlek, mindig érkezz pontosan!

Késés esetén mindig telefonálj, tájékoztass engem is!
Ha mégis késel, azt az időt a Te programodból kell lecsípnünk, nem játszhatunk a következő vendég idejével! Ebben az esetben természetesen a bejelentett szolgáltatás teljes díja kerül felszámolásra!
Kérlek bódult állapotban ne gyere! Ittas állapotban beindul a szervezet méregtelenítése, ami a bőr pórusain keresztül is távozik, így ha ilyen állapotban kezeljük a bőrt, az káros hatású is lehet.

10. Házi kis kedvencedet és 10 éven aluli gyermekedet kérlek ne hozd el magaddal!

A szépségkezelések a te pihenésedről, szépülésedről és feltöltődésedről szólnak, így a 10 éven aluli gyermekedet kérlek ne hozd el magaddal!
És bár azt is tudom, hogy a benti kutyusod, cicusod megfelelően ápolt, de egyrészt vannak olyan vendégek, akik allergiásak a szőrükre, másrészt végzek olyan kezeléseket, ahol a maximális higiénia az elvárás a fertőzések elkerülése végett, így kérlek őket se hozd el és természetesen kint a kocsiban se hagyd őket!
Köszönöm!

Ha az útmutatóban foglaltakhoz én is tartom magam és te is,
akkor meglátod, mindenki jól fogja érezni magát nálam.
Kellemes relaxálást és szépülést kívánok!
Tasi-Császár Viktória
holisztikus szemléletű kozmetikus
Szántód, Ady Endre utca 9.
06-20-85-25-591
x