A Te véleményed is számít!

Név:

Fénykép feltöltése (javasolt méret: 640x640 pixel):

Vélemény:


Kati

Viki nagyon közvetlen, barátságos, alaposan dolgozik, és a kezelés egy élmény volt. Ajánlom mindenkinek!

Szekér Dalma

Tavaly októberben voltam az első kezelésemen Vikinél. Elég problémás volt az arcom sajnos hajlamos vagyok arra hogy piszkáljam is a pattanásokat de már az első kezelés után is látható volt a javulás. Viki sok jó tanáccsal és megfelelő ápoló krémekkel látott el. Sajnos 4 hónapig nem mehettem Vikihez viszont megfogadva szakértöi tanácsait amikor tehettem ápoltam az arcom. Viki szaktudásának köszönhetöen szépen helyre állt a bőröm. Ma végre újra élvezhetten szépségmühelyének kényelmét. Kipróbálhattam az új Zöldtea & Hyaluron élménykezelést Wando faceyoga masszázzsal. Valami eszméletlen volt! :) Ha problémás a bőröd ha egy kis lelki testi feltődesre vágysz akkor itt a legjobb kezekben vagy. Köszönöm a csodás elményeket. Már várom a következő kezelést!

Vinkler Marcsi

Viki "varázskuckójából" kilépve rögtön azt gondoltam, meg kell osztanom mindenkivel, hogy csodák igenis léteznek! ...de örömmel látom, nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel. A szívélyes, meleg fogadtatást még turbózta a kellemes, ízléses, kedves kis "birodalom" és ami utána várt rám, az tényleg maga a CSODA! Viki személyisége, tudása és finom kezei Csodaországba varázsolnak, ami olyan nyugalmat és feltöltődést ad, amit minden nőnek meg kellene tapasztalnia! Biztatlak Benneteket, keressétek fel Vikit és éljétek át azt az élményt, amit varázslatnak, vagy csodának lehet nevezni! ...és nem utolsó sorban, ami a bőrömet illeti; bársonyos, puha tapintás, kisimult, feltöltődött ráncok, életteli arcszín! Köszönöm Neked Viki!

Keresztes Nóra

Vikihez egy nyeremény játék jóvóltából kerültem ! Ami csodákat tett a bőrömmel szemmel látható a változás , bőröm puhává varázsolta és feszesebb lett ! Alig várom a következő lift up élménykezeléses időpontomat !

Bancsi Agota

Csodák igenis léteznek! Aki nem hiszi az próbálja ki a Viki Szépségműhelyét! A Viki maga egy csoda! Köszönöm Istenem, hogy ilyen csodában részesülhettem, Köszönöm, hogy ilyen tàlentummal áldotta meg a Vikit, hogy ilyen csodát képes művelni velünk! Akárhányszor jártam nála leírhatatlan amit ott átéltem, hátborzongatóan jó! ???? Csak ajánlani tudom, ezt mindenkinek ki kell próbálni! P.s. ha nyernék a lottón napi szinten lenne nála időpontom. ❤️

Németh Vera

Drága Vikim! Örülök, hogy az univerzum összehozott minket. ❤️ Régóta kerestem egy olyan kozmetikát ahol csak én és a szakember vagyunk, ahol teljesen ellazulhatok, ahol nyugalom van, ahol rend, tisztaság és fegyelem vár. Megtaláltam! Imádom az összes kezelést, az energiáid, hogy vicces és laza vagy! Legutóbb egy KESSEKI Gua Sha kezelésen jártam nálad. Csodát tettél a bőrömmel és a lelkemmel. Köszönöm! Az eddigi legjobb kezelés. Amit mindenkinek nagyon-nagyon ajánlok.

Györgyi Enikő

Már talán 2 éve, hogy Viki csodákat művel a bőrömmel. Mikor először mentem hozzá, nem fűztem nagy reményeket a korábbi tapasztalatok miatt. Szerencsére pozitívan csalódtam Vikiben és a varázs kezeiben. Minden alkalommal teljesen fel tudok töltődni nála, a kellemes beszélgetésről meg a teákról nem is beszélve. A rendszeres látogatásaimnak meg is lett az eredménye, hiszen magabiztosnak érezhetem magamat a szép arcbőröm miatt, valamint már VIP taggá is váltam nála ezáltal. Aki még nem járt nála, mindenkinek csak ajánlani tudom. Higyjétek el, nem fogtok csalódni.

D. Kovács Krisztina

A Luxus Lift-Up kezelés rádiofrekvenciával valóban egy élmény volt Vikinél. Az illatok, a zene, a tea, az arc- és kézmasszázs egy abszolut zen-állapotot idéztek elő. Az ultrahangos és rádiofrekvenciás eljárások után, mintha 10 évet fiatalodtam volna. Köszönöm szépen ezt a kényeztető másfél órát Viki

Lain Viktória

Ülök a kanapén és a Szívek szállodáját nézem, amikor hirtelen bevillan: én is ilyen tökéletes „Lorelai bőrre” vágyom ( vagy legalább hasonlóra), ezért tennem kell valamit! Rögtön pötyögtem kedvenc kozmetikusomnak, hogy mint a csodatevő jótündér, teljesítse a kívánságom! Javasolta, próbáljam ki az új Kesseki Gua Sha élménykezelést. Gyerünk, hajrá! Izzítsuk be azokat a varázskezeket! Az első jó dolog, amikor belépek Viki kuckójába, hogy eláraszt a végtelen nyugalom, egy kis időre kizárhatom a rohanó külvilágot. Már a kezelés bevezető lépéseit is imádom, amikor lemossuk a hosszú, pörgős napok „porát” és szürcsölgethetem a kedvenc teámat! Aztán jöhetnek az élmények! Nem részletezem a kezelést, mert én annyira elmerültem a jóban, hogy a pontos lépésekre nem is emlékszem, de a kövek, amiket most Viki használt megkoronázták az egészet. Ezt mindenkinek ki kell próbálni!!!!! A bőröm finom puha lett és testileg, lelkileg 100%-ig feltöltődve jöttem el! Ez egy igazi élmény volt ( bár mindig az, ha itt vagyok), azt hiszem már csatlakozhatom a Gilmore lányokhoz! Most pedig nyugodt szívvel nézem tovább sokunk kedvenc sorozatát!

Elekné Bábel Brigitta

Viki szépségműhelye igazi kis ékszerdoboz Szántód nagyközségben. Pihentető, regeneráló, egyénre szabott kezelések, szép, igényes környezetben.

Nagyné Kriszti

VIP Vendèg vagyok Vikinèl,akihez mindig szívesen megyek,mert èrzem magamon a pozitív változást testileg és lelkileg egyarànt.Feltődèst,relaxálást ès "ènidőt" kapok tőle.Szívből ajànlom őt mindenkinek!

Pirisi-Poszmik Zita

Családom közreműködésével tölthettem el Vikinél egy kis énidőt. Sajnos nem járok sűrűn kozmetikushoz, de a kezelés után úgy gondolom, hogy messze a legjobb Viki volt, akinél megfordultam. Remek eszközökkel dolgozik, minőségi alapanyagokkal és minden mozdulatában benne van a szakértelem. Csak ajánlani tudom! Köszönöm az élményt, feltöltődve távoztam.

Vörösné Betti

Kedves Viki!Köszönöm, hogy ma is nálad lehettem, mert úgy érzem, hogy nálad mindig megszépülök! Kezeléseid után Frissen, üdén és feltöltődve távozok! Köszönöm az élményt!

Matusné Farkas Bernadett

Vikinél eltöltött idő igazi testi-lelki megnyugvás és feltöltődés. A kezelések csodát tesznek a bőrömmel és lelkemmel. Előfordult, hogy fejfájással érkeztem, ami a kezelés végére teljesen megszűnt. Mindig nagyon várom az időpontot, amikor mehetek Vikihez.

Fábrinè Horsa Viktória

Vikihez újra egy nyereményjáték során jutottam el, ez volt a második! Nagyon örültem neki, hiszen 3 gyermek mellett elég nehéz megszervezni a csajos programokat, rég voltam nála! Csodás élmény volt megint, a személye, közvetlensége, a munkája iránt való odaadása magával ragadó! Aki egyszer kipróbálja "Őt" biztos, hogy távozás után már a következő alkalmat várja, hogy eljusson hozzá! Köszönöm...

Nyeste Szilvia

Nagyon meg voltam elégedve a kezeléssel.Egy élmény volt.Viki mindig elmondta hogy mit fog csinálni és milyen krémmel.Teát is kaptam.Szép tiszta,hangulatos kozmetika.Itt aztán csak rólad szól minden,amíg ott vagy.Csak ajánlani tudom.Köszönöm Viki.

Süle Annamária

Az egészséges és szép bőr titka?! A válasz: VIKI szépségműhelye! Mindig problémás volt a bőröm, sajnos az évek alatt ehhez már az öregedés első jelei is társultak. Vízsugaras bőrmegújító kúrám végéhez érkezve szinte az összes bőrproblémám megszűnt. Foltjaim elhalványodtak, bőröm még soha nem volt ilyen hidratált, friss és üde. Teljesen fájdalommentes! Ez a kúra elengedhetetlen volt, hogy a további kezeléseket a későbbiekben maximális hatékonysággal tudja elvégezni nekem. Viki szakértelmével pedig az otthoni bőrápolási rutinomat is a megfelelő termékkel végezhetem már el. Minden alkalommal testileg és lelkileg feltöltődve távozom.

Puller Gertrúd

Mindenkinek nagyon ajánlom Vikit!Szép kis szalonjában mindig óriási a tisztaság és a rend, kellemes a hangulat. Örömmel lép ide be az ember és megújulva távozik egy fantasztikus mélytisztító arckezelés után. Szinte semmi nyoma a tisztításnak, nincs begyulladt, piros bőr, csak a kellemes puha tapintás. 15 éves fiam is jár Vikihez rendszeresen, nagyon - nagy az összahang köztük , egyből megtalálták a közös hangot, ami ebben a korban nagyon szükséges. Mindig várja az újabb kezelést. Soha nem jött ki rossz élménnyel Vikitől, és a bőre is nagyon szép. Köszönjük neked Viki!

Penk-Májer Viktória

Drága Druszám!Imádom a munkád a személyiséged, és mindent amit te képviselsz.Nagyon szeretem benned hogy mindig azon agyalsz hogy juthatsz még előrébb úgy, hogy közben megmaradsz embernek lenni. Minden alkalom ,feltöltödés a lelkemnek is. Csak így tovább!Köszönöm hogy vagy nekem!????

Kovács Enikő

Mindenkinek ajánlom,hogy látogasson el Vikihez! Évek óta járok hozzá és mindig jó hangulattal,vidáman, az élménykezelések után relaxáltan és hidratált, pihe-puha arccal távozom,még akkor is,ha épp egy 24 órás ügyeleten vagyok túl,mint ma is. Köszönöm az élményt!!

Kovács Barbara

Most voltam először Vikinél, szőrtelenítő kezelésen, ami egyáltalán nem volt fájdalmas. Viki nagyon jó szakember és végtelenül kedves, az üzlet tiszta, hangulatos. Csak ajánlani tudom mindenkinek Viki Szépségműhelyét !!!

Anita és Gali

Vikinél garantáltan jól fogod magad érezni! Nagyon jó szakember, és mindemellett nagyon kedves is. Az üzlete jól felszerelt és tiszta. Ha szeretnél egy fájdalom mentes arctisztítást keresd meg! Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Gombos Katalin

Kipróbáltam és mindenkinek csak ajánlani tudom! Arc, váll, dekoltázs és bónusznak kis kéz masszázs! De ami fontos odafigyelés, nyugalom, tisztaság, csak Te vagy a fókuszban…. nincs telefonos csacsogás, nincs várótermi zsivaj!! Biztos, hogy máskor is szívesen a vendéged leszek!!

E. Bábel Brigitta

Ha olyan helyet keresel, ahol használható tanácsokat kapsz a bőrápolással kapcsolatban, ha nem szeretsz szenvedni arctisztítás során, ha szereted, hogy hazai, természetes, e-mentes kozmetikumokkal kényeztetik a bőrödet, ha szeretnél olyan arckezelést, ahol annyira el tudsz lazulni, hogy kissé bebóbiskolsz, javaslom próbáld ki Viki szépségműhelyét!

Molnár Erzsébet

Élménykozmetikát vezetsz, ahol valóban úgy érzem, azt kapom amire szükségem van, amit a bőröm megérdemel. Az első alkalomtól fogva úgy érzem Te vagy a főnyeremény, akihez nem csak valóban - és fájdalommentesen - megszépülni, de ellazulni, örömködni is megyek!

Molnár Erzsébet

Viki olyan kozmetikus, akinek a szakmája a hobbija. Ez minden megnyilvánulásában jelen van. Olyan professzionális élménykozmetikát vezet, amelyben a test és a lélek egyaránt felfrissül, megfiatalodik, megszépül és harmóniába kerül. Az érzékszervek lecsendesítésének, a teljes nyugalom és lelki béke elérésének mestere, melyhez kézügyessége mellé színeket, ízeket, hangokat, illatokat és natúrkozmetikai termékeket társít. Minőségelvűsége magas fokú, melyben valóban, a vendég egyéni igényeinek megfelelő, teljes körű kényeztetésre, szépségének hangsúlyozására fókuszál. Az általa nyújtott szolgáltatások színvonalát, mélységét folyamatosan növeli, amelyre szakmai képzései a garanciák.

Nyárádi Magdolna

Nagyon jól éreztem magam a Lift'Up élménykezelés alatt,teljesen feltöltődtem lelkileg is. Az arcomon is látványos a változás, fiatalabb, ránctalanabb, üde és bársonyos lett. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kezelést!

Gelencsér Ildikó

Drága Viki! A mai napom kicsit feszülten indult de már alig vártam, hogy menjek hozzád. Neked köszönhetően, a fantasztikus kezelés végére teljesen ellazultam és így a nap többi része már teljes nyugalomban telt. Nem mellesleg a bőröm is mindig fantasztikusan puha lesz a kezelések után. Köszönöm!!!!

Muszka Tímea

Korábban az otthoni szőrtelenítésem csupa stressz és szenvedés volt. Eddig nem mertem elmenni senkihez legyantáztatni magam, mert féltem a fájdalomtól. Viki szőrtelenítő kezelésének ideje alatt még időm sem volt félni, egy szempillantás alatt, óvatosan lecsupaszított. A félelmem elszállt, a bőröm 4 hétig sima és bársonyos , az otthoni szőrtelenítéssel megspórolt időmet pedig végre arra használom, amire csak akarom!

Gelencsér Ildikó

Mindig várom az időpontom, mikor végre mehetek Vikihez, mert a csodás kezeléseinek köszönhetően(testileg - lelkileg) feltöltődve távozom. Ehhez hozzájárul Viki személye, a csodás krémek, a hangulatos szépségműhely, a finom tea és még sorolhatnám.

Viki Szépségműhelye

Tasi-Császár Viktória
holisztikus szemléletű kozmetikus, üzletvezető
Cím: Szántód, Ady Endre utca 9.
Nyitvatartás: Bejelentkezés alapján
Időpontért hívj fel: 06-20/85-25-591, vagy foglald le a helyed messengeren
( Az élménykezelések alatt le van némítva a telefonom, hogy ne zavarjon a pihenésben, ezért nem mindig tudom azonnal felvenni a hívásodat. de amint tudlak, visszahívlak!)

E-mail: info@vikiszepsegmuhelye.hu

Ingyenes parkolás közvetlenül a Szépségműhely kerítésének V betűje előtt.

Mielőtt bejelentkezel, kérlek, olvasd el Viki Szépségműhelyének útmutatóját!

Hírlevél

Ugye nem akarsz lemaradni a legfrissebb akciókról,újdonságokról,szépségtippekről?
Iratkozz fel hírlevelemre és mindenről tudni fogsz! Az adatvédelmi tájékoztatómat itt láthatod.

Viki szépségműhelyének útmutatója ...

1. HOGYAN TALÁLSZ IDE?

Viki Szépségműhelye Szántód központtól (Spartól) kb. 500 méterre található Kőröshegy irányában, a Szántódi útról bekanyarodva, (balra a buszmegálló utáni kis utca) az Ady Endre utcába, a 9-es házszám alatt. És, hogy még könnyeben megtalálj, a google térképén is fent vagyok és reklámtáblát is tettünk ki.. plussz a weboldalamon a kapcsolat menüpont alatt útvonaltervezőt is betettünk, aminek segítségével biztosan nem tévedsz el! :)
Tipp:az időpontod előtt már 1 órával előbb nézd meg az útvonaltervet, hogy időben és nyugodtan megérkezhess az élménykezelésedre és ne legyél befeszülve attól, hogy eltévedsz!

2. HOL TUDSZ PARKOLNI?

Ingyenesen tudsz parkolni közvetlenül Viki Szépségműhelyének kerítése előtt, amin a logóm van kivágva! A kiskapu elé is nyugodtan belóghat az autód, mert ott csak Te fogsz bejönni!
Kérlek, hogy 2 helyből csak 1-et foglalj, mert az egyik hely az anyósomé és a szomszéd előtt se tedd le az autódat, mert akkor ő sem tud majd leparkolni.. és nem szeretnék konfrontálódni vele! Köszönöm!

3.A MEGBESZÉLT IDŐPONT ELŐTT MENNYIVEL ÉRDEMES MEGÉRKEZNED?

Mivel a Szépségműhelyemben nincs váróterem, így kérlek a megbeszélt időpontod előtt maximum 5 perccel előbb érkezz!

4. MENNYIRE KELL ÁTÖLTÖZNÖD AZ ÉLMÉNYKEZELÉSEKHEZ?

A cipődet minden esetben kérem szépen, hogy vedd le a bejáratnál, amit a kerek kispuff mellé tudsz lerakni, a kabátodat a fogason fogom elhelyezni és az élménykezelés típusától függően kell átöltöznöd! Mindig tiszta és frissen vasalt vendégruhát készítek ki neked! De ne aggódj, mindent szépen elmondok, megmutatok!
Utcai cipőben kérlek ne gyere be fizetéskor sem a pultig!
Az ékszereket kérlek vedd le magadról (nyaklánc, nagy fülbevaló).. és mivel megmasszírozom a kezeidet is, a gyűrüket,karláncot is tedd a kisasztalra!
Sminket sem érdemes feltenned az élménykezelésed előtt, mert annak lemosása több időt vesz igénybe, így kevesebb idő jut a masszázsra!

5. KÉRHETSZ-E KÁVÉT VAGY TEÁT?

Természetesen! Sőt!
Ez is az „élményszeánszom” egyik kedvenc része, amikor az élménykezelés egy adott pillanatában megkínállak az aktuális hangulatodnak legmegfelelőbb különlegesen finom teával és/vagy az élménykezelésed után kávéval!

x

6. IDŐPONT FOGLALÁSA SZÉPSÉGKEZELÉSRE!

Mivel számodra is maximális odafigyelést, törődést és nyugalmat szeretnék biztosítani, csak bejelentkezés alapján dolgozom. Ahhoz, hogy az időpontodat garantálni tudjam, kérlek, ennek érdekében előre foglald le a számodra megfelelő időpontot, legalább 2-3 héttel előbb, ugyanis 1 nap csak 3 vendéget fogadok, így nagyon gyorsan fogynak a szabad helyek!
Időpontért Hívj fel a 06-20/85-25-591-es telefonszámon vagy írj SMS-t vagy Messenger üzenetet!
Személyesen ne gyere el időpontot foglalni, ugyanis, ha élménykezelek, akkor nem hagyom ott a vendéget magára, nem hagyom félbe a kezelését!
Mivel a nálam töltött időd a szépülésedről és relaxálásodról szól, a telefonom le van némítva, így sokszor nem tudom felvenni munka közben, nem tudok azonnal válaszolni az üzenetekre, de amint szabad vagyok, keresni foglak!
Hétfőtől-vasárnapig 0-24 óráig szívesen fogadom a bejelentkezésedet!
Telefonon vagy Messengeren bármikor kérhetsz időpontot, de azt kérlek vedd figyelembe, hogy, ha este 18 óra után hívsz vagy írsz, arra csak másnap reggel 9:30 órától fogok tudni válaszolni! Ha pedig hétvégén írsz rám, akkor arra hétfőn 9:30-kor fogok tudni leghamarabb reagálni! Köszönöm!

7. MIK AZ IDŐPONT LEMONDÁSÁNAK FELTÉTELEI ÉS KÉRÉSEI?

Bármikor megtörténhet, hogy egy előre nem látható okból nem tudsz eljönni a megbeszélt időpontra. Ilyenkor, ha a kezelés időpontját módosítani vagy törölni szeretnéd, azt legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tedd meg kérlek, így nekem is marad annyi időm, hogy ezt az időpontot másnak odaadhassam.
Ha nem jelzel és/vagy nem jelensz meg, bánatpénzt számolok fel, mert ez számomra pénzkiesés és nekem is vannak súlyos anyagi kötelező kiadásaim.
A kezelés napján való lemondás esetén és lemondàs nélkül is a kért szolgáltatás 100%-át számolom fel, amit 24 órán belül kell megtéríteni személyesen, Viki Szépségműhelyében vagy átutalással!
Amennyiben lefoglalsz egy élménykezelést gyantázással, de időközben leborotváltad magad, akkor annak lemondását is 24 órával előbb tedd meg, ugyanis az Italwax felmelegítése is pénzbe kerül.. plussz azt az időt, amit rád szántam, másnak már nem tudom odaadni! Ha nem mondod le, akkor a lefoglalt kezeléseket, időt, ki kell fizetni! Köszönöm a megértést!
Aki 24 órán belül mondja le az időpontját, annak a következő időpontját csak akkor írom be, ha előre utalja, vagy személyesen kifizeti az árát! Ezzel lesz biztosítva az időpontja.
Ha betegnek érzed magad vagy bármilyen vírusos eredetű elváltozás van a bőrödön –pl. herpesz-, egyeztessünk új időpontot! Én is ügyelek arra, hogy Te ne kapj el semmit a Szépségműhelyemben, kérlek Te se kockáztasd az én vagy a többi Vendég egészségét!

x

8. KÉRLEK MEGÉRKEZÉSEDKOR ÁLLÍTSD ÁT A TELEFONODAT NÉMA VAGY REPÜLŐ ÜZEMMÓDBA!

A rezgő mód nem jó, mert a rezgés éppúgy kizökkent a különleges relaxált állapotból, mint a csengés! A Szépségműhelyem az élménykezelések alatt az ellazulásodról, a harmóniád megteremtéséről is szól, így szeretnélek megkérni, hogy a mobiltelefont néma vagy repülő üzemmódba állítsd át. Tapasztalatból mondom, hogy mindig akkor csörren meg, amikor a legmélyebb relaxációs szinten vagyunk és pillanatok alatt felborítja a szépen felépített munkámat, a te és az én harmóniámat egyaránt!

9. KÉRLEK, MINDIG ÉRKEZZ PONTOSAN!

Késés esetén mindig telefonálj, tájékoztass engem is!
Ha mégis késel, azt az időt a Te programodból kell lecsípnünk, nem játszhatunk a következő vendég idejével! Ebben az esetben természetesen a bejelentett szolgáltatás teljes díja kerül felszámolásra!

10. ÉLMÉNYKEZELÉS ELŐTT ..

.. ne fogyassz alkoholt ,ugyanis ittas állapotban beindul a szervezet méregtelenítése, ami a bőr pórusain keresztül is távozik, így ha ilyen állapotban kezeljük a bőrt, az káros hatású is lehet.
.. ne dohányozz a Szépségműhely előtt, ugyanis a határozat szerint TILOS dohányozni a kozmetika bejáratának 5 méteres területen belül! A cigicsikket pedig kérlek ne dobd el az utcán! Köszönöm!
.. nem ajánlom a koffein tartalmú ital fogyasztását, mert nem fogsz tudni igazán mélyen, pihentetően belazulni!

11. HÁZI KIS KEDVENCEDET ÉS 10 ÉVEN ALULI GYERMEKEDET KÉRLEK NE HOZD EL MAGADDAL!

A szépségkezelések a te pihenésedről, szépülésedről és feltöltődésedről szólnak, így a 10 éven aluli gyermekedet kérlek ne hozd el magaddal!
És bár azt is tudom, hogy a benti kutyusod, cicusod megfelelően ápolt, de egyrészt vannak olyan vendégek, akik allergiásak a szőrükre, másrészt végzek olyan kezeléseket, ahol a maximális higiénia az elvárás a fertőzések elkerülése végett, így kérlek őket se hozd el és természetesen kint a kocsiban se hagyd őket! Köszönöm!

Csak abban az esetben tudok időpontot adni, ha elfogadod és egyetértesz az itt felsoroltakkal és megírod nekem az időpontod foglalásakor messengeren vagy sms-ben, hogy: Elfogadom

Ha az útmutatóban foglaltakhoz én is tartom magam és te is,
akkor meglátod, mindenki jól fogja érezni magát nálam.
Kellemes relaxálást és szépülést kívánok!
Tasi-Császár Viktória
holisztikus szemléletű kozmetikus
Szántód, Ady Endre utca 9.
06-20-85-25-591
www.vikiszepsegmuhelye.hu info@vikiszepsegmuhelye.hu
x