Viki Szépségműhelyének szolgáltatásai neked valók...

 • ...ha a tisztító kezelések után nem akarsz napokig bezárkózni a szobádba a gyulladt-vörös bőröd miatt!
 • ...ha nem akarsz senkit kerülgetni vagy a csacsogásukat hallgatnod- csak TE, RELAX, NYUGI!
 • ...ha igazán jól szeretnéd érezni magad! Itt nincs „futószalagon vagyok” érzés! A nálam töltött idő csakis a „Te Időd”!
 • ...ha te sem szeretnéd, hogy bármilyen káros anyag bejusson a bőrödbe!

De NEM neked való..

 • ...ha betegnek érzed magad, lázas vagy, tüsszögsz, köhögsz..
 • ...ha fertőző bőrbetegséged van pl.herpesz, kötőhártyagyulladás.
 • ...ha mostanában műtötték vagy tetoválták az arcodat

Hogyan lettem kozmetikus?
Már anyukám pocakjában a szépségiparban "éltem"...ő fodrászként dolgozott.

Mikor már 2 éves elmúltam, vitt magával a munkahelyére, ahol egész nap ültem a forgós székben és néztem, hallgattam a nénik, bácsik történeteit és ahogy nőttem, úgy szívtam magamba a szépségszakma minden csínját-bínját. Anyu mellett mindig volt kozmetikus is, ezért is imádom a gyanta-dauervíz illatát. :)

Mikor már nagyobb lettem, besegítettem a hajmosásnál (anyunak is otthon lett k ialakítva üzlete, mint nekem) és volt egy szuper szokása... amikor a hajbalzsam a vendégen volt, akkor megmasszírozta a fejbőrt. Ezt a fantasztikus fejmasszázst nekem is megtanította. A vendégei imádták, amikor én masszíroztam őket... azt mondták, hogy: "Viki, olyan jó kezed van, legyél kozmetikus!"

Több se kellett... így lettem ÉN... KOZMETIKUS. :)

Most pedig azt árulom el, hogy ...
Hogyan lettem holisztikus szemléletű kozmetikus?

Már kisgyerekként is rettentően érzékenyen reagáltam a világ és az emberek dolgaira. Úgy éreztem mások szomorúságát, boldogságát, fájdalmát, mintha azok az én érzéseim lettek volna. (Ez a fajta érzékenységem még mindig megvan, csak már tudatosabban kezelem. Ezáltal fel tudom oldani másokban is a feszültséget és így kerülnek ismét harmóniába önmagukkal.

Szóval tizenévesen rengeteg kérdésem lett az élettel, magammal kapcsolatban, így hát elindultam megkeresni a válaszokat, önmagamat.

A meditálásokkal, tudatos figyeléssel, csendtáborokkal több kérdésemre, érzésemre választ is kaptam. Az egyik legmeghatározóbb jelenet az volt, amikor a csendtáborban az olajos víz felszínére rátettem a tenyeremet és kitisztult a víz! Ott jöttem rá, hogy az érintésem "gyógyít", tisztít.

Rengeteg ehhez hasonló élmény hatására erősödött meg bennem az érzés és a gondolat, hogy nekem ezzel kell foglalkoznom. A szépség iránti vágyam a bolygóállásomban is jelentősen megmutatkozik. (ezt Dragi mondta, aki védikus asztrológiával foglalkozik)

Amikor eljön hozzám valaki, aki feszült, fáradt vagy valami nem kerek az életében, akkor én azt megérzem és ennek hatására elindul bennem egy segíteni vágyás folyamat, aminek az lesz a hatása, hogy az érintésem lecsendesíti az elmét, kilazítja a feszült idegállapotot és feltölti pozitív energiával.

Úgy is mondhatnám, hogy én így születtem...
én erre is születtem...
Holisztikus szemléletű kozmetikusnak.

Viki Szépségműhelye az a hely...

 • ahol nem csak egy egyszerű, megszokott arckezelést kapsz, hanem egy teljeskörű arc-, nyak-, dekoltázs-, és vállkezelést is! Ugyanis a mindennapi stresszt, feszültséget ide „pakolod”, ezért ezeket a területeket egy speciális csomó-, és feszültségmentesítő masszázzsal fellazítom, feloldom. Hatására az energiák újra akadálymentesen tudnak szétáradni a testedben, ezáltal energikusabb, felszabadultabb és kiegyensúlyozottabb leszel. Mert sajnos a ráncok elég korán elcsúnyíthatják dekoltázsodat, ugyanis itt érzékenyebb, vékonyabb a bőr, hamarabb veszít feszességéből, „megöregszik”. Ezt a területet extra hidratáló és tápláló hatóanyagokkal töltöm fel. Hatására újra fiatalos, ránctalan, puha és selymes dekoltázsod lesz.
 • ahol mindig az aktuális évszaknak és bőrtípusodnak legmegfelelőbb élménykezeléseket kapod... tehát én keverem ki / állítom össze ... KREATÍVan, EGYÉNre szabva!
 • ahol nélkülözhetetlen a fejlődés, a megújulás, úgy is mondhatnám, hogy a csillapíthatatlan tudásszomjamnak köszönhetően kiváló tanfolyamokon képzem magam, hogy mindig a legfrissebb és legújabb módszerek közül ki tudjam választani a számodra legmegfelelőbb kezeléseket, hatóanyagokat.
 • ahol rendkívüli tisztaságú és kimagasló hatóanyag-tartalmú natúrkozmetikumokat használok, egyenesen a Balzsam Labor „konyhájából”
 • ahol minimum 25 perces különleges masszázsban lesz részed... a teljes ellazulásért! (kivétel: mélytisztitó élménykezelésnél, mert ott 10 perces)

Viki Szépségműhelye,az a hely,ahol mindig többet kapsz egy egyszerű kezelésnél!

Milyen tanfolyamokra épül Viki tudása?

 • Kozmetikus végzettség - Székesfehérvár
 • Bőrdiagnosztika és Bázistanfolyam - Balzsam Labor
 • Aromaterápiás arckezelés tanfolyam - Balzsam Labor
 • Levendula fito-, és aromaterápiás arckezelés tanfolyam - Balzsam Labor
 • Természetes hatás-természetes módon: Bőrmegújítás másképp tanfolyam - Balzsam Labor
 • Anti-aging kezelés & seborrhoeás bőrök kezelése tanfolyam - Balzsam Labor
 • Alakformálás természetes módon tanfolyam - Balzsam Labor
 • Fizikai közérzetjavító frissítő masszázs tanfolyam - Stúdium Mecsek
 • Egyéb szőrtelenítései technikák: Szőrtelenítő paszta mézzel és cukorral) tanfolyam - Balzsam Labor
 • ClassicSzempillahosszabbító-, és építő tanfolyam - Lash Gabriel
 • Kreativitás a kozmetikai kezelésben-Alap tanfolyam - Balzsam Labor
 • ReflectoCil szempilla-, és szemöldökfestési technikák és Sensitíve tanfolyam - Alveola Beauty Akadémia
 • Érzékeny, irritált, értágulatos bőrök kezelése tanfolyam - Balzsam Labor
 • Személyre Szabott Bőrápolás tanfolyam - Balzsam Labor
 • Keleti Spa Lifting masszàzstechnika - Gbbeauty

Köszönöm a figyelmed és ha felkeltettem az érdeklődésedet és te is szeretnéd megtapasztalni a kozmetikai kezelések egy egészen ÚJ ÉLMÉNYVILÁGát, akkor kérj időpontot!

Sok szeretettel várlak!

Viki Szépségműhelye

Tasi-Császár Viktória
holisztikus szemléletű kozmetikus, üzletvezető
Cím: Szántód, Ady Endre utca 9.
Nyitvatartás: Bejelentkezés alapján
Időpontért hívj fel: 06-20/85-25-591, vagy foglald le a helyed messengeren
( Az élménykezelések alatt le van némítva a telefonom, hogy ne zavarjon a pihenésben, ezért nem mindig tudom azonnal felvenni a hívásodat. de amint tudlak, visszahívlak!)

E-mail: info@vikiszepsegmuhelye.hu

Ingyenes parkolás közvetlenül a Szépségműhely kerítésének V betűje előtt.

Mielőtt bejelentkezel, kérlek, olvasd el Viki Szépségműhelyének útmutatóját!

Hírlevél

Ugye nem akarsz lemaradni a legfrissebb akciókról,újdonságokról,szépségtippekről?
Iratkozz fel hírlevelemre és mindenről tudni fogsz! Az adatvédelmi tájékoztatómat itt láthatod.

Viki szépségműhelyének útmutatója ...

1. Hogyan találsz ide?

Szia, Viki vagyok és a Szépségműhelyem Szántód központtól (Spartól) kb. 500 méterre található Kőröshegy irányában, a Szántódi útról bekanyarodva az Ady Endre utcába, a 9-es házszám alatt. És, hogy még könnyeben megtalálj, a google térképén is fent vagyok és reklámtáblát is tettünk ki :)

2. Hol tudsz parkolni?

Ingyenesen tudsz parkolni közvetlenül Viki Szépségműhelyének kiskapuja előtt! Kérlek,hogy 2 helyből csak 1-et foglalj el és a szomszéd előtt ne parkolj le!
A kapu elektromosan nyílik, így csak én tudlak beengedni. A csengőre kiírtam, hogy melyik gomb csenget be hozzám, kérlek röviden nyomd meg!

3. A megbeszélt időpont előtt mennyivel érdemes megérkezned?

Mivel a Szépségműhelyemben nincs váróterem, így kérlek a megbeszélt időpontod előtt maximum 5 perccel előbb érkezz!

4. Mennyire kell átöltöznöd az élménykezelésekhez?

A cipődet minden esetben kérem szépen, hogy cseréld le az általam kikészített vendégpapucsra, a kabátodat a fogason fogom elhelyezni és az élménykezelés típusától függően kell átöltöznöd a paraván mögött!
Mindig tiszta és frissen vasalt vendégruhát készítek ki neked!

5. Kérhetsz-e kávét vagy teát?

Természetesen! Sőt!
Ez is az „élményszeánszom” egyik kedvenc része, amikor az élménykezelés egy adott pillanatában megkínállak az aktuális hangulatodnak legmegfelelőbb különlegesen finom kávéval vagy teával.

x

6. Időpont foglalása Szépségkezelésre!

Mivel számodra is maximális odafigyelést, törődést és nyugalmat szeretnék biztosítani, csak bejelentkezés alapján dolgozom. Ahhoz, hogy az időpontodat garantálni tudjam, kérlek, ennek érdekében előre foglald le a számodra megfelelő időpontot!
Hívj fel a 06-20/85-25-591-es telefonszámon vagy írj SMS-t vagy Facebook üzenetet!

Mivel a nálam töltött időd a szépülésedről és relaxálásodról szól, a telefonom le van némítva, így sokszor nem tudom felvenni munka közben, nem tudok azonnal válaszolni az üzenetekre, de amint szabad vagyok, keresni foglak!
Hétfőtől-szombatig 8:30-18 óráig szívesen fogadom a bejelentkezésedet! Telefonon vagy Messengeren bármikor kérhetsz időpontot, de azt kérlek vedd figyelembe, hogy ha pl.este 18 órakor írsz, akkor arra csak másnap reggel 8:30 órától fogok tudni válaszolni!

7. Mik az időpont lemondásának feltételei és kérései?

Bármikor megtörténhet, hogy egy előre nem látható okból nem tudsz eljönni a megbeszélt időpontra. Ilyenkor, ha a kezelés időpontját módosítani vagy törölni szeretnéd, azt legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tedd meg kérlek, így nekem is marad annyi időm, hogy ezt az időpontot másnak odaadhassam.
Ha nem jelzel és nem jelensz meg, bánatpénzt számolok fel, mert ez számomra pénzkiesés és nekem is vannak anyagi kötelező kiadásaim.
A kezelés napján való lemondás esetén a bejelentett szolgàltatàs 100%-àt, lemondàs nélkül is a 100%-àt szàmolom fel, amit 48 óràn belül kell megtérîteni személyesen, Viki Szépségműhelyében!

Ha betegnek érzed magad vagy bármilyen vírusos eredetű elváltozás van a bőrödön –pl. herpesz-, egyeztessünk új időpontot! Én is ügyelek arra, hogy Te ne kapj el semmit a Szépségműhelyemben, kérlek Te se kockáztasd az én vagy a többi Vendég egészségét!
Természetesen, ha betegség miatt mondod le az időpontodat, rád nem vonatkozik a pótdíj! Amennyiben valaki 2-szer egymás után, lemondás nélkül nem jelenik meg, annak sajnos nem tudok több időpontot lefoglani.

x

8. Kérlek állítsd át a telefonodat NÉMA üzemmódba!

A Szépségműhelyem az élménykezelések alatt az ellazulásodról, a harmóniád megteremtéséről is szól, így szeretnélek megkérni, hogy a mobiltelefont néma üzemmódba állítsd át. Tapasztalatból mondom, hogy mindig akkor csörren meg, amikor a legmélyebb relaxációs szinten vagy és pillanatok alatt felborítja a szépen felépített egyensúlyt.

9. Kérlek, mindig érkezz pontosan!

Késés esetén mindig telefonálj, tájékoztass engem is!
Ha mégis késel, azt az időt a Te programodból kell lecsípnünk, nem játszhatunk a következő vendég idejével! Ebben az esetben természetesen a bejelentett szolgáltatás teljes díja kerül felszámolásra!
Kérlek bódult állapotban ne gyere! Ittas állapotban beindul a szervezet méregtelenítése, ami a bőr pórusain keresztül is távozik, így ha ilyen állapotban kezeljük a bőrt, az káros hatású is lehet.

10. Házi kis kedvencedet és 10 éven aluli gyermekedet kérlek ne hozd el magaddal!

A szépségkezelések a te pihenésedről, szépülésedről és feltöltődésedről szólnak, így a 10 éven aluli gyermekedet kérlek ne hozd el magaddal!
És bár azt is tudom, hogy a benti kutyusod, cicusod megfelelően ápolt, de egyrészt vannak olyan vendégek, akik allergiásak a szőrükre, másrészt végzek olyan kezeléseket, ahol a maximális higiénia az elvárás a fertőzések elkerülése végett, így kérlek őket se hozd el és természetesen kint a kocsiban se hagyd őket!
Köszönöm!

Ha az útmutatóban foglaltakhoz én is tartom magam és te is,
akkor meglátod, mindenki jól fogja érezni magát nálam.
Kellemes relaxálást és szépülést kívánok!
Tasi-Császár Viktória
holisztikus szemléletű kozmetikus
Szántód, Ady Endre utca 9.
06-20-85-25-591
x